Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in de workshop bullet journaling! Een bullet journal is zo veel meer dan een notitieboek! Zie het als een agenda, dagboek en oefenboek in één. Het is zó veel toffer dan een ‘gewoon’ notitieboek!

We beginnen de workshop met een kop koffie of thee en iets lekkers. Vervolgens neem ik je mee door de wereld van het handletteren. Je ontvangt een werkboek waarin je na de workshop ook thuis aan de slag kunt. Voor mij is handletteren onmisbaar in mijn journal. Ik vind het heerlijk om pagina’s op te fleuren met mooie letters.

Hierna gaan we aan de slag in een bullet journal. Deze krijg je bij de workshop. Ik laat je zien hoe je maand- en weekoverzichten maakt, hoe je trackers kunt vormgeven en leer jou waar jij een bullet journal voor kunt gebruiken. Bij de workshop krijg je een goodiebag met materialen die je kunt gebruiken. Ook liggen er verschillende materialen op tafel om uit te proberen. Na ongeveer 2.5 uur ga je met een tas vol ideeën, een hoofd vol handletterkennis en een mooie bullet journal naar huis.

Gaaf toch?

De kosten zijn €39,50 voor een 2,5 uur durende workshop.